Vastgoedbeheerder

Strik Strida Vastgoedservice uw partner in vastgoedonderhoud

Beste vastgoedbeheerders, bij Strik-Strida begrijpen we de uitdagingen waarmee vastgoedbeheerders worden geconfronteerd als het gaat om het effectief onderhouden en verbeteren van hun vastgoedportefeuille. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om uw vastgoed te ontzorgen en te laten excelleren.

Strik Strida ontzorgd

Wij nemen de zorgen over het onderhoud en de renovatie van uw vastgoed uit handen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Met onze professionele aanpak en toegewijd team zorgen we voor een probleemloos beheer van uw panden.

Renovatie

Wij bieden complete renovatiediensten om uw vastgoed te vernieuwen en te verbeteren. Of het nu gaat om het moderniseren van verouderde panden of het upgraden van gemeenschappelijke ruimtes, wij zorgen voor een frisse uitstraling en verbeterde functionaliteit.

Service en onderhoud

Onze uitgebreide service en onderhoudsdiensten zijn ontworpen om uw vastgoed in topconditie te houden. Van regelmatige inspecties tot snelle reparaties, wij staan paraat om uw panden te onderhouden en de tevredenheid van uw huurders te waarborgen.

24/7 service

Onze 24/7 service garandeert dat wij altijd beschikbaar zijn om te reageren op noodgevallen en dringende onderhoudsverzoeken. U kunt op ons rekenen, zelfs buiten kantooruren, om snel en efficiënt op te treden.

Verbouwing

Onze 24/7 service garandeert dat wij altijd beschikbaar zijn om te reageren op noodgevallen en dringende onderhoudsverzoeken. U kunt op ons rekenen, zelfs buiten kantooruren, om snel en efficiënt op te treden.

Woningaanpassingen

Wij helpen u bij het realiseren van aanpassingen aan uw woningen om te voldoen aan de behoeften van verschillende huurders, waaronder ouderen en mensen met een beperking. Ons doel is om comfortabele en toegankelijke woongemeenschappen te creëren.

Woningen verduurzamen

Samen werken we aan het verduurzamen van uw vastgoedportfolio door het implementeren van energiebesparende maatregelen en duurzame oplossingen. Wij streven naar een groenere toekomst voor uw panden en een lagere milieu-impact.

Slotwoord

Bij Strik-Strida geloven we in nauwe samenwerkingen en het leveren van hoogwaardige resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw vastgoedbeheer kunnen verbeteren en uw panden naar een hoger niveau kunnen tillen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Strik
Strik-Strida Vastgoedservice