Woningcorporaties

Strik Strida Vastgoedservice: Uw Betrouwbare Partner voor BKT Renovaties en Onderhoudsdiensten

Beste Woningcorporatie, bij Strik Strida Vastgoedservice begrijpen we de complexiteit van het beheren van een woningportefeuille. Daarom bieden we uitgebreide diensten, waaronder BKT-renovaties, mutatieonderhoud, reparatieonderhoud en een betrouwbare 24/7 service.

BKT Renovaties

Ons ervaren team staat klaar om al uw BKT-renovaties uit te voeren die voldoen aan de hoogste normen en eisen. Van een totaal gerenoveerde badkamer tot een moderne keuken renovatie met de best mogelijke materialen.

Mutatie Onderhoud

Wij begrijpen het belang van een snelle ommekeer bij mutaties. Onze efficiƫnte service zorgt voor een soepele overgang tussen huurders, met hoogwaardig onderhoud en renovaties die voldoen aan de eisen van uw organisatie.

Reparatie Onderhoud

Van kleine reparaties tot grotere herstelwerkzaamheden, wij bieden snelle en effectieve reparatiediensten om de leefbaarheid van uw woningbestand te waarborgen en te verbeteren.

24/7 Service

Onze toegewijde team staat 24/7 paraat om snel te reageren op dringende onderhoudsbehoeften. Of het nu gaat om een lekkage, stroomstoring of andere noodsituaties, wij zijn er om te helpen.

Laten we samenwerken!

Laten we samenwerken om uw woningportefeuille te optimaliseren en te onderhouden. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe Strik Strida Vastgoedservice uw betrouwbare partner kan zijn voor BKT-renovaties, mutatieonderhoud, reparatieonderhoud en 24/7 service.

Met vriendelijke groet,

Strik Strida Vastgoedservice