Service en onderhoud

Mutatieonderhoud

Mutatieonderhoud is het onderhoud dat plaatsvindt op het moment dat een woning vrijkomt. Voordat een nieuwe huurder de woning kan betrekken wordt de woning volgens het kwaliteitsbeleid gerenoveerd denk hierbij aan het stucen en/of schilderen van wanden of het plafond, het vervangen van de keuken of bijvoorbeeld het renoveren van de Badkamer.

Reparatieonderhoud

Reparatieonderhoud aan woningen is het onderhoud naar aanleiding van reparatieverzoeken van huurders of verhuurder naar de aannemer. Een andere benaming hiervoor is 'klachtenonderhoud'.

Loodgieter-en sanitair

Als het gaat om service en onderhoud, zijn wij mede gespecialiseerd in loodgieters- en sanitair werkzaamheden. wij bieden een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat leidingen, sanitaire voorzieningen en andere water- en gasinstallaties goed functioneren.

Dit omvat onderhoudswerkzaamheden, zoals het controleren en repareren van lekkages, verstopte afvoeren en leidingen, het vervangen van versleten onderdelen en het installeren van nieuwe sanitair apparatuur. Wij zorgen er ook voor dat de centrale verwarming en boilers optimaal werken door het uitvoeren van periodiek onderhoud en het verhelpen van storingen.

Storingsdienst 24/7

Bij ons bedrijf bieden wij storingsdiensten aan in de avonduren, nachten en weekenden en feestdagen.